Wecken, weer helemaal hip!

Vorge week kwamen twee dingen samen, eerst lag er woensdag een kookboek in de bus waar ik met 6 andere bloggers aan had meegewerkt en vrijdag kwam mijn eigen kookboek “Dubbele kijk op koken” uit.
Wat wil je nu nog nog meer als foodie en blogger, het was gewoon feest!

Wecken komt de laatste jaren steeds meer naar voren, veel mensen hebben een moestuin en willen uit eigen tuin eten. Dat betekend net als vroeger dat alles in de tuin tegelijk klaar is en er dus fruit of groente bewaard moet worden voor later in het seizoen of in de winter.

Het boek is voor €5,99 te koop bij de Xenos, het staat bij de weckspullen dus je kan meteen de weckpotten aanschaffen.
image

Het weckboek is duidelijk ingedeeld, eerst alles wat je nodig hebt om te wecken, dan stap voor stap voor beginners hoe je moet wecken. Een groente en fruitkalender, tips en trics en ook nog verrassende smaakcombinaties om te wecken. Het boek is verder ingedeeld in amuses, bijgerechten, voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten en tot slot zelfs likeurtjes.
Mijn eigen gerechten zijn iets met kweeperen, ratatouille en BBQ-saus, ik vond het erg leuk om aan mee te werken en het contact met Loes van Miller Media & Concepts B.V. die het boek hebben gemaakt was erg fijn.
Een mooi boek en ik ga sommige recepten van andere foodbloggers zeker maken.
image

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *