Salade met middenrif of biefstuk

Gisteren heb ik een heerlijk stuk middenrif gegeten. Het was teveel vlees voor 1 maaltijd, maar ik had alles bereid zodat ik er vandaag een mooie salade mee kan maken.

Ingrediënten:

300 gram middenrif vlees of biefstuk
75 gram bramen
75 gram aardbeien
75 gram blauwebes
75 gram frambozen
150 gram gare krieltjes, afgekoeld
1/2 uitje, gesnipperd
180 gram gemengde salade
150 gram koe/geit/schaap kaas, 3 melkse kaas bijvoorbeeld Twijfelaar
80 gram cashewnoten
olijfolie en balsaminco dressing
imageBereiding:

Snij het gebraden vlees in klein reepjes, en als je geen gebraden vlees heb bak je middenrif als volgt: Verwarm de pan, smeer het vlees in  met olijfolie en bak het om en om 1 minuut hoog en 3 minuten om en om op laag vuur.
Snij de kaas in blokjes, het fruit door de helft en meng alles door elkaar en giet de dressing erover.

Serveer het met stokbrood en kruidenboter.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *