Pasta met chorizo.

Een snelle en makkelijke pasta, maar uiteraard wel met smaak. Een beetje hoe de Italianen het doen, simpel maar met mooie ingrediënten.

 

 

 

 

Nodig:

  • kookpan
  • braadpan
  • mes
  • snijplank
  • weegschaal
  • maatbeker

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 160 gram spaghetti
  • olijfolie
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 250 gram chorizo
  • 3 stengels bleekselderij
  • 40 gram zongedroogde tomaten
  • 100 ml room
  • 100 gram geraspte kaas
  • 1 limoen

Bereiding:

  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Verwarm wat olijfolie en bak hier een gesnipperd ui en een gesnipperd teentje knoflook in.
  3. Snij de chorizo in plakken en laat dit meebakken in de braadpan.
  4. Snij de bleekselderij in halve ringen en de tomaatjes fijn. Voeg dit er in de braadpan bij samen met de room, goed roeren.
  5. Doe de gekookte spaghetti erbij en serveer met de geraspte kaas en plakjes limoen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *