Hoe werd ik foodie, nieuwe rubriek op twitter

Na mijn blog Van TBS naar foodie heb ik veel reacties gekregen, er zijn dus mensen die het leuk vinden om te lezen hoe ik een foodie ben geworden.

Dat bracht me op het idee om via twitter 1 foodie te gaan uitnodigen om ook zijn/haar verhaal in een blog of op een andere manier te schrijven en te posten met #hoewerdikfoodie. Iedereen die post mag ook 1 andere foodie uitnodigen om hetzelfde te doen. Hoe je diegene kiest maakt niet uit, kies iemand waar je zelf nieuwsgierig naar bent, of waarvan je denk dat mensen dit willen lezen etc.

Ik ben mij er van bewust dat veel foodies met een blog het verhaal al op hun site hebben staan. Als je geen tijd hebt of zin mag je het initiatief terug geven aan Culinair Westfriesland @culinairwf. annemiek@culinairwestfriesland.nl Dan zoek ik een nieuw persoon. Heb je geen eigen site?  Dat is geen probleem, stuur hem op naar mij, en dan plaats ik hem in een aparte rubriek op mijn site.

Mijn eigen blog is een voorbeeld, gebruik vooral je eigen stijl.

Over mijn eerste nominatie heb ik een tijdje nagedacht, maar ze gaf zojuist het laatste zetje op twitter. Ze was aan het nadenken hoe ze foodie is geworden. Een naamgenoot met 3 prachtige jongens, sorry 4 ook haar wederhelft. Een mooie site Eet het beter met gezond eten maar ook erg lekker. De rest gaat ze je binnenkort vertellen.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Annemieke schreef:

    Wat leuk, wat lief! Ik ga ermee aan de slag 🙂 Groetjes, Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *