Blog 4 weken op vakantie, aandacht voor App en kookboek!

De afgelopen week zag ik meerdere blogs op vakantie gaan. Door vakantie en warm weer zijn er minder bezoekers, logisch. Ik zag het afgelopen week ook gebeuren maar het AHA moment kwam pas toen ik het bij een collega blogger las.
Sinds afgelopen week heb ik van de kookschool 6 weken vrij, zelf ben ik in april al op vakantie geweest. Misschien in het najaar naar een waddeneiland voor een weekendje.
Als het warme weer over is, en het strand ruim, ga ik weer regelmatig met de hond naar het strand.imageAlles bij elkaar dus een goed moment om het even rustig aan te doen, ook voor mij. Ik blijf vast nog wel twitteren, en af en toe iets op facebook zetten, maar wel minder.

Ik heb de laatste tijd veel recepten geschreven maar ik loop er 100 achter met deze recepten op mijn App zetten, schande. Ik wil de komende 4 weken de achterstand weg werken en een systeem bedenken waar ik mee voorkom dat de achterstand weer zo oploopt.

En ik wil tijd besteden aan het schrijven van een kookboek, ja, dat was altijd al een droom, ook toen ik nog geen recepten schreef šŸ˜‰
Afgelopen april toen Lars zijn 2 de fotocursus had in Frankrijk ontstond er een idee dat ik wil uitwerken tot een boek.

Ik heb altijd gezegd dat mijn limiet bij een blog lag, en dat is al ambitieus voor een dyslectica. En waarom een kookboek schrijven als ik al blog en er zoveel kookboeken zijn. Maar nu ik een leuk idee heb dat ik nog niet eerder in Nederland gezien heb ben ik toch om.Ā Het hele gezin komt voorbij, en Lars, mijn “wederhelft”, doet de fotografie.

Het idee ontstond in april en ik schiet niet zoveel op als ik zou willen, dus ik moet prioriteiten stellen. Na 4 weken moet ik weer op schema zitten. Recepten testen voor mijn boek gaat redelijk maar het schrijven en creƫren moet sneller kunnen.

Voorlopig is dit dus even mijn laatste blog.Ā Iedereen een mooie zomer en vakantie toegewenst!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *