Wie heeft het foodblogevent van september Spanje gewonnen?

Het foodblogevent van september had als thema Spanje, er waren niet veel inzendingen maar ook uit vijf mooie inzendingen is het moeilijk kiezen.

Gereon de Leeuw van “Gereons keuken thuis” was heel snel met zijn inzending en verteld een mooi verhaal over de op Gran Canaria geboren schilder Néstor de la Torre. Het recept erbij lauwwarme snijbiet- en kikkerwtensalade klinkt goed en lekker.

Een mooie inzending was er ook van Ingrid Larmoyeur van “Vinissima“. Ropa vieja (betekent oude kleren) Canarische stoofschotel met kip en kikkererwten. Wat ik erg leuk vond was dat er ook gelijk diverse variaties werden gegeven.

Van Elisabeth, Elisabethskitchen krijgen we een mooie tapa opgestuurd, gefrituurde bloemkool. Verrassend, en het ziet er erg smakelijk uit.

Cora Meijer van Cultfood heeft een mooi verhaal gestuurd; door haar interesse in architectuur vertaald Cora de kleuren van Oscar Niemeyer International Cultural Centre in ingrediënten.

Het recept Fabada Asturiana, bonensoep is haar inzending.

Tessa van PaTESSerie is een bakblog over zoete en hartige bakrecepten van over de hele wereld. En dat is ook nog letterlijk want ze woont in Ecuador. Van haar inzending Churros wist ik meteen: deze ga ik zeker een keer maken. Met chocolade saus erbij en dan gewoon als ontbijt.

Zoals ik al zei, niet al teveel inzendingen, maar een heel hoog niveau, en dan mag ik er echt maar 1 kiezen………. Ik heb uiteindelijk een keuze kunnen maken: Cora Meijer van Cultfood gefeliciteerd! Een mooi verhaal met een prachtig filmpje, ik krijg bij jouw inzending het meeste heimwee naar Spanje.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *