Wereld beroemd in héél Noord Holland

Na mijn culinaire bijdrage voor ‘ik-ben-nh’ werd ik gebeld door een verslaggever van RTV NH. Jurgen, hij werkt in het gebied  Westfriesland. De RTV-NH verslaggevers moesten een bijdrage leveren voor het jaaroverzicht, en Jurgen had gekozen voor gevolgen van de Russische appelboycot.  Of ik niet iets wist? Hij had al contact met een teler uit Wijdenes dus dat gedeelte van het verhaal hoefde ik me niet mee bezig te houden.

Het kwartje viel snel, mede met de hulp van mijn wederhelft, dus dezelfde avond heb ik Jurgen voorgesteld om mijn taartappel te gebruiken.
Vandaar dat ik op eerste kerstdag het journaal haalde van RTV-NH.

Jurgen heeft me heel erg geholpen om van mijn zenuwen af te komen. Hij vertelde dat hij eerst heel lang radio verslaggever was geweest en ook over een drempel heen moest voor hij in beeld kwam.
Op een of andere manier kreeg hij het voor elkaar dat ik het gevoel had dat we gewoon in gesprek waren en ondertussen verzamelde hij de juiste opnames voor zijn item.

Achteraf kan ik zelfs zeggen dat het leuk was om te doen, als ik ooit een volgende keer gevraagd wordt dan zal ik niet meer na hoeven denken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *