over Culinair Westfriesland

Hallo,
Leuk dat je op mijn site een kijkje komt nemen.
Ik, Annemiek, heb jaren in de zorg gewerkt en heb Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd.

Historie

In 2007 ging het roer om en ben ik een Mediterrane winkel in Enkhuizen begonnen. Ik maakte verse tapas, had een wand vol wijnen en verder olijfolie, servies, kookboeken en ja, wat eigenlijk niet. Helaas moest ik hier om gezondheid reden mee stoppen. Ik heb namelijk EDS, een bindweefsel aandoening.
Hierna heb ik drie jaar aan een project meegedaan waarin voor Noord Holland Noord streekproducten gepromoot werden. Hierdoor is ook in 2010 deze website ontstaan. In deze tijd ontstond ook mijn liefde voor streekproducten, ik ging meer verse producten gebruiken en met de seizoenen mee koken. Dat heeft gelijk als voordeel dat ik geen pakjes en zakjes meer nodig heb, verse streekproducten zijn van zichzelf al erg smaakvol.
Omdat stil zitten niet mijn sterke kant is ben ik inmiddels kok, natuurvoedingsadviseur, (mede)auteur van 8 kookboeken, eigenaar van deze site, Culinair Wesfriesland en ben ik foodfotograaf en foodstylist.

Over de site

Op mijn site zijn vegetarische en vegan recepten te vinden, maar ik eet met mate ook vlees en vis. Alleen weet ik wel bij welke boeren ik vlees koop en haal ik mijn vis bij de visafslag in Den Oever vers op zaterdagochtend.
Nogmaals welkom en veel lees plezier,
Annemiek

U kunt met mij contact opnemen via info@culinairwestfriesland.nl.