met passie voor smaak en streekproducten

Gevulde eieren

Gevulde eieren

Gevulde eieren zijn natuurlijk niet alleen voor Pasen, die kan je ook prima gebruiken als borrelhap of gewoon als snack tussendoor.Van een vriendin die op bezoek kwam kreeg ik Texelse eieren van Iepenhof, die we gaan vullen. Zoals je op de foto kunt zien zijn de kippen op de Iepenhof wel wat gewend.
imageAls kaas heb ik de daslook geitenkaas van de Utopiahoeve gebruikt. Door je eigen favoriete kaas te kiezen kan je de eieren een eigen draai geven.

Nodig:

  • kookpan
  • kom
  • staafmixer
  • spuitzak

Ingrediënten:

  •  4 eieren
  • 40 gram rammenas, geraspt
  • 30 gram daslook geitenkaas, geraspt
  • 1/4 theelepel mosterd
  • 1 1/2 eetlepel fritessaus

Bereiding:

  1. Kook de eieren 10 minuten, pel ze en doe het eigeel in een kom.
  2. Voeg de overige ingrediënten bij het eigeel en maak het fijn met een staafmixer.
  3. Vul een spuitzak met het mengsel en spuit het eiwit vol.
  4. Makkelijk en erg lekker bij de borrel.
    image

Op de hoogte blijven van nieuwe recepten en ander nieuws? Volg ons op Twitter of Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *