Fruitijs van banaan, mango en cacao

Na de hoofdmaaltijd nog even snel ijs maken met fruit gaat erg snel. Tenminste als je 3 bananen in plakjes gesneden op tijd in de vriezer legt.

Meneer hier is altijd een goede proever en coach als het gaat om gezonde voeding. Het mag gezond zijn maar dan wel lekker volgens hem. Dit snelle recept is goedgekeurd en je krijgt meteen weer wat fruit binnen. Bovendien is dit ijs zonder toegevoegde suikers. Uiteraard niet zonder de fruitsuikers die van nature al in het fruit zitten.

Ingrediënten voor 4 bollen ijs:

3 bananen
1/2 mango
1 eetlepel cacaopoeder
indien nodig wat vocht, water of kokoswater

Garnering ideeën:

wat fijn gehakte pure chocolade
kokosschaafsel
banaan

Bereiding, ook al is dit een groot woord:

Schil de bananen, snij ze in plakjes en leg ze een dag in een diepvriesdoos in de vriezer. Schil de mango en voeg deze met de banaan en vocht in een blender en draai er ijs van.
Garneer het met banaan, chocolade en kokosrasp als je dit lekker vind.

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *