met passie voor smaak en streekproducten

Kerstspecial

Kerstspecial

Het is alweer bijna kerst, de laatste dagen wel wat recepten gemaakt maar niet zoveel als ik zou willen. Ik had echter een Proeve van bekwaamheid voor mijn zelfstandig werkend kok papiertje, een bezoek aan mijn zoon en schoondochter die sinds kort in Wenen wonen en een deadline voor 2 kookboeken tussendoor.

Topper van de afgelopen dagen was de kerst granola met de kerstboom van Tony’s Chocolonely en Gluwein, de espresso panna cotta en de zelf gemaakte Gluhwein met foute bekers uit Wenen. Maar ook de andere recepten misstaan niet op de mooi gedekte kersttafel, kijk gewoon eens bij mijn nagerechten, allemaal feestelijk maar teveel om hier te noemen.

Kerstgranola

Gluhwein met sinaasappel en cranberry’s, met of zonder alcohol

Espresso panna cotta

Zalmtartaar met oesterblad en wilde mini rucola wasabiblad

Wilde eend met vijgen sinaasappelsaus Food for two

Zalm met pompoen en quinoa

Longhaas met chimichurri saus

Lamsrack met aardappel bloemkool schotel

Kersttulband

Op de hoogte blijven van nieuwe recepten en ander nieuws? Volg ons op Twitter of Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *